Seascanner | www.seascanner.com

Seascanner Mi vagyunk a világ legnagyobb online körutazási piaca, több mint 100 000 körutazással több mint 300 körutazási társaságtól. A rengeteg lehetőség segítségével segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb körutazást. A funkciók széles skáláját kínáljuk, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes körutazást. Kereshet úti cél, körutazás, hajó vagy akár kabintípus szerint. Ezenkívül megtekintheti a fedélzeti terveket és a hajó aktuális helyzetét. És ha bármilyen segítségre van szüksége, ügyfélszolgálati csapatunk mindig szívesen segít. Mire vársz még? Kezdje meg álmai körútjának tervezését még ma a Seascanner.com oldalon!

Seascanner

Mi az a Seascanner?

A Seascanner egy körutazás foglaló webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző cégek körutazásait kereshessék és hasonlítsák össze. A Seascanner fedélzeti terveket és aktuális hajópozíciókat is biztosít, így a felhasználók láthatják, milyen kabinok állnak rendelkezésre, és hol található a hajó.

Hogyan működik a Seascanner?

A Seascanner egy körutazás foglaló webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online körutazásokat keressenek és foglaljanak le. Az oldal emellett információkat nyújt a felhasználóknak a tengerjáró hajók aktuális pozícióiról és a fedélzeti tervekről.

Milyen előnyei vannak a Seascanner használatának?

Ha körutazást keres, a Seascanner a legjobb keresőmotor a tökéletes utazás megtalálásához. Kereshet úti cél, dátum, a körút hossza és egyebek alapján. Ezenkívül láthatja a rendelkezésre álló kabinokat és az aktuális hajópozíciókat.

A Seascanner használata

A Seascanner egy körutazás foglaló webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online körutazásokat keressenek és foglaljanak le. A webhely információkat nyújt a tengerjáró hajók aktuális pozícióiról és a fedélzeti tervekről is. A Seascanner használatához egyszerűen írja be a kívánt utazási dátumot és úti célt a keresősávba, és megjelennek az elérhető körutazások. Ezután megtekintheti az egyes körutazások részleteit, beleértve a kabintípusokat és árakat, és kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

A Seascanner alternatívái

Ha alternatívát keres a Seascanner helyett, van néhány más lehetőség is, amelyek segíthetnek a körutazás lefoglalásában.

 1. A Cruiseline.com nagyszerű lehetőség, ha körutazást keres. az összes nagyobb tengerjáró társaságtól. Különféle keresési lehetőségeket kínálnak, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes körutazást az Ön igényeinek.
 2. A Cruise Critic egy másik lehetőség, amely véleményeket és információkat kínál a világ minden tájáról érkező hajóutakról. Fórumuk is van, ahol kérdéseket tehet fel, és tanácsokat kaphat más cirkálóktól.
 3. Végül a Vacations To Go nagyszerű forrás az akciós hajóutak megtalálásához. 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így ha nem elégedett a vásárlással, teljes visszatérítést kaphat.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan foglalhatok sétahajózást a Seascanneren?
  A Seascanneren a kívánt úti cél és dátumtartomány megkeresésével foglalhat körutazást. Miután megtalálta az igényeinek megfelelő körutazást, kiválaszthatja a „Foglaljon most” gombot a foglalási folyamat elindításához.
 • Honnan tudhatom, hogy vannak-e szabad kabinok a fedélzeti tervben?
  A Seascanner fedélzeti tervei az egyes tengerjáró hajók összes kabinjának aktuális állapotát mutatják. A zöld ikonok azt jelzik, hogy kabinok állnak rendelkezésre, míg a piros ikonok azt jelzik, hogy a kabinok nem elérhetők. Vigye az egérmutatót az egyes ikonok fölé, ha részletesebb információkat szeretne látni a kabinról.
 • Mit jelent az, ha egy tengerjáró hajó „aktuális pozícióban” van?
  A tengerjáró hajó aktuális helyzete jelzi a helyét. a jelen időben. Ezeket az információkat rendszeresen frissítjük, így mindig láthatja, hol található tengerjáró hajója.

A Seascanner keresed?, hivatalos webhelye a www.seascanner.com. Ha többet szeretne megtudni a Seascanner, olvassa el az alábbi útmutatót.

Seascanner

https://www.seascanner.com/
Book your cruise online. See available cabins in the deck plan. Current cruise ship positions. Royal Caribbean, MSC Cruises, Costa Cruises, …

Seascanner.com – Home | Facebook

https://www.facebook.com/Seascanner/
seascanner.com is the English speaking branch of Kreuzfahrtberater, one of Germany’s biggest online travel agencies specialised on cruises.

SeaScanner | Ship Tracker – Marine Vessel Traffic

https://www.marinevesseltraffic.com/2013/02/seascanner.html
Google Earth Cruise Ships Current Positions by SeaScanner. Screenshot of Cruise Ships’ Current Positions at Caribbean Sea and the Bahamas.

SeaScanner – Ships

https://www.shipcruises.org/2012/11/seascanner.html
SeaScanner · Brilliance of the Seas. 6 days Mediterranean with Brilliance of the Seas · MSC Grandiosa. 7 days Western Mediterranean with MSC Grandiosa · Vasco da …

SEA SCANNER (Bulk Carrier) Registered in Sierra Leone

https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:284127/mmsi:667001692/imo:7419200/vessel:SEA_SCANNER
SEA SCANNER (IMO: 7419200) is a Bulk Carrier that was built in 1976 (45 years ago) and is sailing under the flag of Sierra Leone. It’s carrying capacity is 6085 …

Cruises deals | Cruise Holidays 2021 & 2022 | Seascanner.co …

https://www.seascanner.co.uk/
Book your perfect cruise – browse 100s of cruises worldwide – book online for instant confirmation. Fully ABTA protected for your peace of mind.

Read Customer Service Reviews of www.seascanner.com

https://www.trustpilot.com/review/www.seascanner.com
55 people have already reviewed Seascanner. … Sea Scanner is a very good website and absolutely helpful.keep up your good work …

seascanner.com – Cruises Forum – Tripadvisor

https://www.tripadvisor.com.au/ShowTopic-g1-i10703-k7983256-Seascanner_com-Cruises.html
Answer 1 of 45: Hello, I found good deal in seascanner.com and I want to ask if any body have used that website to book cruise and if it includes taxes and …

sea scanner current position – Ship Tracking of AIS Marine …

https://www.shiplocation.com/vessels/SEA-SCANNER/MARINE-TRAFFIC/7419200
Track current position of SEA SCANNER on Live Map and find its IMO, MMSI, Call Sign, 7419200,667001692.

Seascanner – Overview, News & Competitors | ZoomInfo.com

https://www.zoominfo.com/c/seascanner/363581752
Description. Book your cruise online. See available cabins in the deck plan. Current cruise ship positions. Royal Caribbean, MSC Cruises, Costa Cruises, …

Seascanner UK (@seascanneruk) • Instagram photos and …

https://www.instagram.com/seascanneruk/
4 Followers, 0 Following, 19 Posts – See Instagram photos and videos from Seascanner UK (@seascanneruk)

sea scanner – Bulk Carrier, IMO 7419200 – Vessel Finder

https://www.vesselfinder.com/vessels/SEA-SCANNER-IMO-7419200-MMSI-667001692
Vessel SEA SCANNER (IMO: 7419200, MMSI: 667001692) is a Bulk Carrier built in 1976 and currently sailing under the flag of Sierra Leone.

Sea scanner | Bansard International

https://www.bansard.com/en/solutions/it-solutions/sea-scanner
For its Sea Freight department, Bansard International has developed an IT tool that can interface with its operating system. „Sea Scanner” centralizes all …

Szólj hozzá!