Mall | www.mall.hu

A Mall.hu Magyarország vezető vásárlási oldala. Termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a ruhákat, elektronikai cikkeket, kozmetikumokat és háztartási cikkeket. Számos meglepő tulajdonsága van a Mall.hu-nak, amelyek kiemelik a többi magyar weboldal közül.

Mall

A Mall.hu 10 meglepő jellemzője: A Magyar Bevásárló Weboldal

  1. A Mall.hu első meglepő tulajdonsága, hogy 5000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást kínálnak. Ez kényelmessé teszi az online vásárlást anélkül, hogy aggódnia kellene a termékek szállítási költsége miatt! Egy másik nagyszerű dolog ezen az oldalon, hogy van egy „kívánságlistájuk”, ahol nyomon követheti az összes közelgő vásárlást, hogy ne maradjon le semmilyen akcióról vagy kedvezményről!
  2. A második meglepő tulajdonság, hogy a Mall.hu Android és iPhone felhasználóknak kínál applikációt, valamint egy online bevásárlókosár alkalmazást, mellyel az ügyfelek otthonukból vagy irodájukból ki sem szállhatnak! Facebook-oldaluk is van, ahol a Mall.hu-n elérhető újdonságokról tesznek közzé frissítéseket.
  3. A harmadik jellemző, hogy a Mall-ban számos fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például bankkártya, PayPal és PayU Magyarország az utánvétes szolgáltatáson kívül, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költség nélkül! Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül.
  4. Negyedszer, a Mall.hu termékek széles választékát kínálja! Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve a férfi-, női- és gyerekruhákat, kozmetikumokat, háztartási cikkeket és még elektronikai cikkeket is! A bevásárlóközpontban számos különböző márka is elérhető, így magabiztosan vásárolhat, tudva, hogy a Magyarországon elérhető legjobb minőségű termékeket kapja!
  5. Az ötödik jellemző, hogy a Mallban számos különböző fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például a hitelkártya, a PayPal és a PayU Magyarország. Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül. Utánvétes szolgáltatást is kínálnak, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költségek nélkül!
  6. A hatodik jellemző, hogy a bevásárlóközpontban számos különféle fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például a hitelkártya, a PayPal és a PayU Magyarország. Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül. Utánvétes szolgáltatást is kínálnak, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költségek nélkül!
  7. A hetedik jellemző, hogy a bevásárlóközpontban számos különböző fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például a hitelkártya, a PayPal és a PayU Magyarország. Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül. Utánvétes szolgáltatást is kínálnak, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költségek nélkül!
  8. A nyolcadik jellemző, hogy a bevásárlóközpontban számos különféle fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például a hitelkártya, a PayPal és a PayU Magyarország. Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül. Utánvétes szolgáltatást is kínálnak, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költségek nélkül!
  9. A kilencedik jellemző, hogy a bevásárlóközpontban számos különféle fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például a hitelkártya, a PayPal és a PayU Magyarország. Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül. Utánvétes szolgáltatást is kínálnak, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költségek nélkül!
  10. A tizedik jellemző, hogy a bevásárlóközpontban számos különféle fizetési lehetőség áll rendelkezésre, mint például a hitelkártya, a PayPal és a PayU Magyarország. Akár bitcoinokkal is fizethet a Bitpay-n (egy fizetési processzoron) keresztül. Utánvétes szolgáltatást is kínálnak, amely akkor történik, amikor az áru megérkezik az Ön címére, további szállítási költségek nélkül!

következtetés

ezek mind azok a funkciók, amelyeket érdekesnek találtam a Mall.hu-n és a gyakorlati működésükön! Ha többet szeretne megtudni erről a webhelyről, kattintson ide a blogbejegyzésükhöz kapcsolódó cikkért, amely részletesebben elmagyarázza, vagy olvassa el korábbi bejegyzéseimet az alábbiakra kattintva:

A Mall keresed?, hivatalos webhelye a www.mall.hu. Ha többet szeretne megtudni a Mall, olvassa el az alábbi útmutatót.

MALL.HU – Konyha, Elektronika, Fotó, PC és notebook …

https://www.mall.hu/
Konyhagép, tv, laptop, fényképezőgép, gyári garanciális termékek olcsón a mall.hu webáruházban.

Mall.hu – információk, árak, árösszehasonlítás

https://www.arukereso.hu/stores/mall-hu-s34513/
A MALL.HU 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető, csehországi Internet Mall magyar online plázája. MALL.cz már 2000 óta jelen van az …

MALL.HU webáruház – Home | Facebook

https://www.facebook.com/mallponthu/
„1000 kívánság 1 webáruház” – a MALL.HU webáruházban biztosan megtalálod, amit keresel! Váci út 36-38., Budapest, Hungary, 1132.

Arena Mall Budapest – Home | Facebook

https://www.facebook.com/arenamallbudapest/
Az Arena Mall Hivatalos Facebook Oldala. Kerepesi út 9., Budapest, Hungary, 1087.

MALL.HU akciós újság + BLACK FRIDAY – Kimbino

https://www.kimbino.hu/mall-hu/
Legújabb MALL újság ✓ BLACK FRIDAY 2021 ✓ böngéssze a lehengerlő akciókat: MALL.HU – Black Friday érvényes péntektől 2021.10.15., ne maradjon le az …

MALL.HU BLACK FRIDAY 2021.10. …

https://www.ujsagomat.hu/mall-hu/
Akciós újság MALL.HU ⏳BLACK FRIDAY Maraton 2021⏳ Böngésszen az új akciós újságban, amely 2021.10.15.-től érvényes. Élvezze a nagy kedvezményeket (-32%)!

MALL.HU webáruház: vélemények, vásárlói információk

https://www.olcsobbat.hu/boltok/mall_hu/
MALL.HU: Tájékozódj a webáruházról vásárlás előtt! Megbízható a bolt? Tekintsd meg szállítási, fizetési feltételeit, és 401 vásárló értékelését!

Industry Mall – Siemens

https://mall.industry.siemens.com/goos/
Welcome in the Siemens Industry Mall Please select in the list below your region to access your local Industry Mall.

Bank holiday opening hours – Arena Mall

https://www.arenamall.hu/en/
If you are interested in the latest news of Arena Mall, you can subscribe to our newsletter by filling out the form below.

National Mall – Wikipédia

https://hu.wikipedia.org/wiki/National_Mall
Hivatalos neve National Mall and Memorial Parks (NAMA), és általában hozzáértik a nyugatra fekvő Nyugat-Potomac Parkot (West Potomac Park) és az Alkotmány …

Mall – Wikipédia

https://hu.wikipedia.org/wiki/Mall
A Mall (magyarul: Vágyódás) című dal Albániát képviselte a 2018-as Eurovíziós Dalfesztiválon, Lisszabonban. A dalt az albán Eugent Bushpepa adta elő albánul …

Paytm Mall

https://paytmmall.com/
Online Shopping of Mobile Phones, Electronics, Home Decor, Bags, Shoes & Clothing for Men & Women at Paytmmall.com. ✓ 100% Authentic.

Mall IQ: Home

Home


Better Monetize Your Customers: Digitize Real-Time Purchase Intent in the Physical World.

Szólj hozzá!