Gameburnworld | www.gameburnworld.com

Gameburnworld Üdvözöljük a Gameburnworld! Mi vagyunk a legnagyobb játékjavító és oktató oldal az interneten. Több mint 25 000 tagunk van, és minden nap növekszik. Javításokat és oktatókat biztosítunk PC, Nintendo, Playstation, PS, Gameboy Advance játékokhoz. Ezekhez a játékokhoz borítókat és javításokat is biztosítunk. 2001 óta működünk, és több mint 1 millió játékot javítottunk ki. Pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, ha nem elégedett szolgáltatásunkkal.
Gameburnworld

A Gameburnworld használata

A Gameburnworld egy olyan webhely, amely különféle videojátékokhoz kínál javításokat, valamint oktatókat és csalókódokat. Az oldal könnyen használható és navigálható. Egyszerűen válassza ki a javítandó játékot a kezdőlap betűrendes listájából. Ha megtalálta a játékot, kattintson a linkre, és egy oldalra kerül, amelyen az adott játékhoz elérhető összes javítás található. Válassza ki a kívántat, és töltse le. Ennyi az egész!

Mi az, hogy nincs CD-javítás?

A Gameburnworld A No CD Patch egy kis szoftver, amely lehetővé teszi, hogy fizikai játéklemez nélkül játsszon a játékával. Ez rendkívül hasznos lehet, ha megsérült a lemeze, vagy ha egyszerűen csak játszani szeretne anélkül, hogy folyamatosan lemezt kellene cserélnie.

A CD-javítások telepítése és használata egyszerű, és a legtöbb népszerű játékhoz megtalálhatók. . Egyszerűen töltse le a javítást, és kövesse az utasításokat – általában csak be kell másolnia a fájlt a játék telepítési mappájába. Ha elkészült, képesnek kell lennie a játék elindítására és lejátszására a lemez használata nélkül.

Ne feledje, hogy a CD-javítások technikailag illegálisak, mivel megkerülik a fejlesztők által bevezetett másolásvédelmi mechanizmusokat. . Mindaddig azonban, amíg csak személyes használatra használja őket (azaz nem osztja meg másokkal), valószínűleg nem lesz probléma.

Hogyan alkalmazzunk CD nélküli javítást

Gameburnworld Ha módot keresel arra, hogy CD nélkül játszhass kedvenc játékoddal, akkor egy CD nélküli javítás lehet a válasz. Ha CD nélküli javítást alkalmaz a játékra, akkor fizikai lemez nélkül is játszhat. Ez akkor lehet hasznos, ha a lemez megsérül vagy elveszett, vagy ha egyszerűen csak meg akarja őrizni a lemez kopását. Ne feledje, hogy nem minden játék játszható lemez nélkül, ezért mielőtt továbblépne, ellenőrizze, hogy nincs-e CD-javítás elérhető-e a játékhoz.

A CD nélküli javítás alkalmazásához először töltse le a javítófájlt innen: az internet. Miután letöltötte a fájlt, nyissa meg egy olyan programmal, mint a WinRAR vagy a 7-Zip. A tömörített fájlon belül egy másik fájlnak kell lennie .exe kiterjesztéssel. Futtassa ezt a fájlt, és kövesse a megjelenő utasításokat. A telepítés befejezése után próbálja meg újra futtatni a játékot a lemez nélkül. Ha minden a terv szerint ment, akkor a játéknak minden probléma nélkül el kell indulnia!

Következtetés

Gameburnworld Ha játékjavításokat, trénereket, csalásokat, borítókat, javításokat vagy CD-javításokat keresel a PC-s játékokhoz, a Gameburnworldot mindenképpen érdemes megnézni. A játékok széles skálájához tartozó javítások és javítások hatalmas könyvtárával jó eséllyel megtalálja, amit keres a webhelyükön. Tehát ha problémái vannak egy adott játék megfelelő működésével, mindenképpen próbálja ki a Gameburnworld szolgáltatást.

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan javíthatok ki egy nem működő játékot?
  A Gameburnworld számos javítást kínál a nem működő játékokhoz. Javításaink vannak PC-re, Nintendo-ra, Playstation-re, PS-re és Gameboy Advance-re.
 • Mi az a tréner?
  A tréner egy olyan program, amely lehetővé teszi a csalást a játékban . Az oktatók korlátlan egészségügyi, lőszer- és egyéb előnyökkel járhatnak.
 • Mi az a borító?
  A borító egy kép, amellyel helyettesítheti a borító alapértelmezett borítóját. játszma, meccs. Számos népszerű játékhoz lehet borítót találni.
 • Mi az a javítás?
  A javítás egy kis fájl, amelyet letölthetsz, hogy kijavítsd a hibákat vagy javítsd a játékmenetet.

A Gameburnworld keresed?, hivatalos webhelye a www.gameburnworld.com. Ha többet szeretne megtudni a Gameburnworld, olvassa el az alábbi útmutatót.

GameBurnWorld- Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches …

https://www.gameburnworld.com/
Game Fixes, Trainers, Cheats, Covers, Patches, No CD Patches, PC Game Fixes & No-CD Game Fixes For PC, Nintendo 64, Playstation, PS2, Gameboy Advance, …

Read Customer Reviews of gameburnworld.com Before You …

https://www.mamma.com/us/gameburnworld-com
http://sitecheck.sucuri.net/results/www.gameburnworld.com. Warning: Your Website Has Been Blacklisted! Status: Site Potentially Harmful.

Is Gameburnworld safe (plus do I need adblocker) – Reddit

Is Gameburnworld safe (plus do I need adblocker) from gaming


I have some old CD-ROM Games that have SafeDisc and they don’t work on windows 10 so I want to go on gameburnworld for a no-cd patch. is …

Is gameburnworld.com Safe? – MyWOT

https://www.mywot.com/scorecard/gameburnworld.com
Ratings and Reviews for gameburnworld – WOT Scorecard provides customer service reviews for gameburnworld.com. Use MyWOT to run safety checks on any …

13 Similar Sites Like Gameburnworld.com

https://www.topsimilarsites.com/similar-to/gameburnworld.com
We found 13 alternative sites like gameburnworld.com (GameBurnWorld- Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches, Trainers, Covers, No-CD Files).

gameburnworld.com login safely, analysis & comments

https://login.page/gameburnworld.com
gameburnworld.com: GameBurnWorld- Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches, Trainers, Covers, No-CD Files. A detailed web analyze, security report & user reviews …

Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches, Trainers, Covers, No …

https://gameburnworld.com.statscrop.com/
Gameburnworld(Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches, Trainers, Covers, No-CD Files): stats, traffic, domain, WHOIS, IP Address, performance, security, …

gameburnworld.com down? Current problems and status.

https://downforeveryoneorjustme.com/gameburnworld.com
Gameburnworld.com Status. Is gameburnworld.com down right now? Uh oh! Something went wrong on our side. It’s not you, it’s us. Feel free to contact us if …

GameBurnWorld- Cheats, Game Fi… – Game Burn World – Sur.ly

https://sur.ly/i/gameburnworld.com/
gameburnworld.com. Game Fixes, Trainers, Cheats, Covers, Patches, No CD Patches, PC Game Fixes & No-CD Game Fixes For PC, Nintendo 64, Playstation, P…

The Sims 2 No-CD Patches & Game Fixes- GameBurnWorld

https://eltarkachskoe.ru/manual/en/?generator=1855
The Sims 2 No-CD Patches & Game Fixes- GameBurnWorld. With no disc drive on Xbox Series S, no physical disc-based games will work with the console.

74 Sites like gameburnworld.com & Top … – Technofizi.net

https://technofizi.net/sitelike/gameburnworld.com
2021. szept. 25. — GameBurnWorld- Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches, Trainers, Covers, No-CD Files. Sites like gameburnworld.com & Alternatives …

GameBurnWorld- Cheats, Game Fixes, No-DVD Patches …

http://links.giveawayoftheday.com/gameburnworld.com
2021. szept. 2. — gameburnworld.com. Game Fixes, Trainers, Cheats, Covers, Patches, No CD Patches, PC Game Fixes & No-CD Game Fixes For PC, Nintendo 64, …

GameBurnWorld- Downloading – Giveawayoftheday.com

http://links.giveawayoftheday.com/gameburnworld.com/dl%252Fdl.php
You don’t need any specific skills or professional software for a perfect image clip: few mouse strokes… Gameburnworld.com. USER RATINGS. Trustworthiness.