Amyvalentine | twitter.com

Amyvalentine Az Amyvalentine egy londoni székhelyű, sokoldalú kreatív. Influenszerként és zenei újságíróként is dolgozik, és az új tehetségekről és trendekről van szó. Ha keres valakit, aki naprakészen tarthatja a zeneipar legfrissebb eseményeit, vagy valakit, aki gyilkos ruhát adna inspo, akkor Amy a te lányod! Tekintse meg blogját a legfrissebb hírekért a közelgő fesztiváloktól kezdve a kedvenc előadóival készült interjúkig.

Amyvalentine

Ki az Amyvalentine?

Amy Valentine brit influencer és zenerajongó. Dolgozott együtt a zeneipar legnagyobb neveivel, köztük Calvin Harrisszal és David Guettával. Olyan magazinokban is szerepelt, mint az Elle és a Vogue. Amy népszerű Twitter-felhasználó, több mint 100 000 követővel.

Mit csinál?

Amyvalentine az Egyesült Királyság népszerű influencerje és zenerajongója. Több mint 100 000 követője van a Twitteren, és gyakran tesz közzé új zenéket, közelgő koncerteket és kedvenc előadóit. Amy egy blogot is vezet, ahol megosztja gondolatait a zeneipar legújabb híreiről.

Miért népszerű?

Az Amyvalentine több okból is népszerű. Mindenekelőtt egy hihetetlenül tehetséges, erőteljes hangú zenész. Másodszor, gyönyörű és remek stílusérzéke van. Végül pedig nagyon aktív a közösségi médiában, és rengeteg követője van.

Melyek a közelmúltban elért eredményei?

Amyvalentine brit influencer és zenerajongó. Dolgozott együtt az iparág legnagyobb neveivel, köztük az MTV-vel, a Universal Music-szal és a Sony Music-szal. Számos kiadványban is szerepelt, mint például a The Guardian, a Cosmopolitan és a Glamour.

A közelmúltban elért eredményei közé tartozik, hogy a Time magazin a „világ 100 legbefolyásosabb embere” közé sorolta, és beválasztották a Forbes „30 Under 30” közé a zeneiparban.

Hogyan léphet kapcsolatba az Amyvalentine-nel

A legjobb módja annak, hogy az Amyvalentine-nel a webhelyén keresztül lépjen kapcsolatba. Honlapján megtalálja elérhetőségeit és közösségi oldalain elérhető linkjeit. Feliratkozhat a hírlevelére is, hogy értesüljön legújabb projektjeiről.

Következtetés

Amyvalentine egy Egyesült Királyságbeli influencer és zenerajongó, aki nagy követőt gyűjtött a közösségi médiában. Saját sikeres weboldalának és blogjának alapítója is, amely a divattól az utazásig terjedő témákat fedi le. Az online jelenléte mellett Amy képzett jógatanár is, és számos kiadványban szerepelt.

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Milyen zenét szeret?

Amy Valentine meglehetősen eklektikus zenei ízléssel rendelkezik. Twitter-fiókjából kiderül, hogy a poptól a metálon át a hip-hopig mindent hallgat. Úgy tűnik azonban, hogy különösen szereti az indie-t és az alternatív rockot. Emellett nagy rajongója az élőzenének, és számos fesztiválon részt vett az Egyesült Királyságban.

  • Hogyan hívhatom fel a figyelmét?

A legjobb módja annak, hogy felkeltse Amy Valentine figyelmét, ha nagyszerű zenét készít. Mindig keresi az új előadókat, hogy megjelenhessenek blogján és YouTube-csatornáján. Tehát, ha úgy gondolja, hogy megvan, ami kell, feltétlenül forduljon hozzá!

A Amyvalentine keresed?, hivatalos webhelye a twitter.com. Ha többet szeretne megtudni a Amyvalentine, olvassa el az alábbi útmutatót.

Amy Valentine (@amyvalentinex) / Twitter


UK influencer & music enthusiast info@amyvalentine.co.uk.

Amy Valentine – YouTube

https://www.youtube.com/user/xamyvalentine
UK fashion blogger & music enthusiasthttp://www.amyvalentine.co.uk/

Amy Valentine (@amyvalentinexx) TikTok

https://www.tiktok.com/@amyvalentinexx
Amy Valentine (@amyvalentinexx) on TikTok | 1.9M Likes. 133.7K Fans. A blossoming debutante on the warpath 26, London.

Amy Valentine

http://www.amyvalentine.co.uk/
Amy Valentine. MENU. Home; Categories ▻. Fashion · Beauty · Travel · Music. FOLLOW ▻. Instagram · Twitter · Facebook · YouTube · LookBook · Pinterest.

Amy Valentine ‘s (@amyvalentinex) Instagram profile • 4,084 …

https://www.instagram.com/amyvalentinex/?hl=hu
166k Followers, 1665 Following, 4084 Posts – See Instagram photos and videos from Amy Valentine (@amyvalentinex)

Amy Valentine (@godrowninyourownreflection) • Instagram …

https://www.instagram.com/godrowninyourownreflection/?hl=hu
Amy Valentine. amyv@hotmail.co.uk. INKSANITY TATTOO STUDIO Emails & DMs replied to on Tuesdays Deposits are NON REFUNDABLE Personal account: amyfuckingv.

Amy Valentine’s Shop – Depop

https://www.depop.com/amyvalentinex/
Amy Valentine. @amyvalentinex. 469. 635 sold. Active this week. 18K. Followers. 92. Following. Follow. SellingLikes · item listed by amyvalentinex.

Amy Valentine – Pinterest

https://www.pinterest.com/pin/amy-valentine-in-our-galaxy-dress-3-wwwamyvalentinecom-via-wwwarkcouk-amyvalentine-blogger-style-grunge–117375134012313576/
17-ene-2014 – Amy Valentine in our galaxy dress <3 www.amyvalentine.com via www.ark.co.uk #amyvalentine #blogger #style #grunge #pink #hair.

Amy Valentine – Treasurer – Randall L. Valentine DMD, Inc.

https://www.linkedin.com/in/amy-valentine-1955578
View Amy Valentine’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Amy has 1 job listed on their profile. See the complete profile on …

About Ms. Valentine – Amy Valentine – Tusculum View …

https://tusculumview.gcschools.net/apps/pages/index.jsp?uREC_ID=948677&type=u
picture with quote. Background image Amy Valentine`s profile picture. Name: Amy Valentine; Position: ELEMENTARY TEACHERS; Email: Send email.

Amy Valentine – Children, families and education

https://www.northamptonshire.gov.uk/councilservices/children-families-education/service-finder/childminder/11864-amy-valentine
Amy Valentine. Type of service: Childminder. Address: Northampton. Telephone number: 07821442292. Mobile number: 07821442292. Email address:.

Amy Valentine on Etsy

https://www.etsy.com/people/amyvalentinex
Find the perfect handmade gift, vintage & on-trend clothes, unique jewelry, and more… lots more.

Amy Valentine | Facebook

https://www.facebook.com/AValentine
Amy Valentine is on Facebook. Join Facebook to connect with Amy Valentine and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the…

Szólj hozzá!